Om de prijzen en functionaliteiten van Bitcode AI beter te evalueren, zullen we naar de belangrijkste concurrenten kijken en deze vergelijken:

Fidelity vs Bitcode AI

Zowel Bitcode AI als Fidelity zijn gerespecteerde krachtpatsers in de sector. Ze leveren beide lage kosten, handels apps met goede functionaliteiten, uitgebreide middelen en aanpasbare platforms. Een voordeel dat Bitcode AI heeft ten opzichte van Fidelity is dat het futures trading aanbiedt, wat Fidelity niet biedt.

Lees hier meer: https://www.indexuniverse.eu/nl/bitcode-ai-ervaringen/

Zoals opgemerkt in de meeste beoordelingen van Bitcode AI en Fidelity, bieden ze beide commissievrije handel in ETF’s, opties en aandelen voor klanten in de VS. Beide rekenen ongeveer $ 50 ($ 49,95 en $ 49,99) voor beleggingsfondsen buiten de no-fee lijst, evenals het hebben van per-contract opties kosten van $ 0,65. In termen van broker-ondersteunde transacties is Fidelity duurder, het kost u $32.95 in plaats van Bitcode AI’s $25.

Bitcode AI vs E*TRADE

Wanneer we Bitcode AI en E*TRADE vergelijken, zouden we zeggen dat de eerste beter geschikt is voor beginners. E*TRADE, daarentegen, is een uitstekende keuze voor ervaren actieve handelaars en beleggers dankzij de verbeterde analyse- en handelsmogelijkheden voor opties.

De portefeuilleanalyses van E*TRADE en Bitcode AI zijn gelijk. U krijgt toegang tot koopkracht- en margegegevens in real-time, evenals gerealiseerde en ongerealiseerde winsten in real-time.

U vindt aanpasbare en krachtige grafieken bij Power E*Trade en thinkorswim bij Bitcode AI, en beide bieden een aantal tekengereedschappen en handel in grafieken. Desalniettemin wint Bitcode AI duidelijk in termen van het aanbieden van studies en technische indicatoren, met bijna 500 tegenover de 120 of zo voor E*TRADE.

Bitcode AI en E*TRADE rekenen geen commissies voor ETF, opties en online aandelentransacties voor klanten in de VS. Beide hebben kosten van $25 voor broker-ondersteunde transacties en per-contract optie kosten van $0.65, maar Bitcode AI beleggingsfondsen reviews laten zien dat beleggingsfondsen buiten de no-fee lijst $49.99 kosten tegenover E*TRADE’s $19.99.

Als u in vreemde valuta handelt, ondersteunt alleen Bitcode AI forex. Als u in beleggingsfondsen handelt, is het misschien interessant om te weten dat er meer fondsen zijn bij E*TRADE zonder belasting en zonder transactiekosten, nl. 4.599 tegenover 4.273 voor Bitcode AI.

Bitcode AI vs Robinhood

Met een eenvoudige website en app, biedt Robinhood niet veel toeters en bellen. Maar als u net begint met beleggen en begint met een bescheiden saldo, kan Robinhood een verstandige plek zijn om ervaring op te doen voordat u overstapt naar een meer veelzijdige broker.

Is Bitcode AI goed voor degenen die Robinhood zijn ontgroeid? Wij denken van wel. Bitcode AI biedt een groter scala aan ordertypes, waaronder alle gebruikelijke, maar ook voorwaardelijke orders zoals one-cancels-the-other (OCO) en trailing stops.

Met Robinhood, kunt u markt, trailing stop limiet, trailing stop, stop limiet en limiet orders plaatsen op de mobiele en website platforms. U zult op geen van beide platformen ondersteuning vinden voor voorwaardelijke orders.

We hebben de commissie tarieven van Bitcode AI in de tabel hierboven gedetailleerd weergegeven. Robinhood’s handelskosten zijn niet ingewikkeld – u kunt ETF’s, opties, aandelen en cryptocurrencies gratis verhandelen.

Robinhood publiceert zijn handelsstatistieken niet, dus het is moeilijk om zijn betaling voor orderstroom (PFOF) cijfers te rangschikken.

Inpakken

Door Bitcode AI klantbeoordelingen te lezen en het platform zelf uitgebreid te testen, is het duidelijk dat dit een uitstekende keuze is voor zowel beginners als meer ervaren handelaren. Van de handige tools en aanpassingsopties tot de uitgebreide kennisbank, er is veel te waarderen aan Bitcode AI.