Eilisen miljoonan dollarin lahjoituksen jälkeen CoinCenterille Grayscalen äskettäin nimitetty toimitusjohtaja sanoi, että koulutus on tärkeä, mutta puuttuva osa salausteollisuudessa.

Maailmanlaajuiset sääntelyviranomaiset ovat aina merkinneet kryptovaluutat, erityisesti bitcoinin, työkaluksi laittomaan toimintaan, kuten rahanpesuun ja rikollisuuden rahoittamiseen.

Jopa äskettäin vahvistettu Yhdysvaltain valtiovarainministeri Janet Yellen ilmaisi äskettäin huolensa samasta asiasta. Asiantuntijat, kuten EKP: n presidentti Christine Lagarde ja Shark Tankin Kevin O’Leary, ovat myös vaatineet yhtenäistä globaalia sääntelykehystä, jotta bitcoin toimisi kunnolla.

Salausalalla vallitsevan sääntelypaineen myötä johtavan kryptovaluuttaomaisuudenhoitajan Grayscale Investmentsin toimitusjohtaja Michael Sonnenshein uskoo, että koulutus on salauksen suurin puuttuva linkki.

Bitcoin on pahin tapa rikollisuutta varten

Eräässä haastattelussa Bloomberg, Sonnenshein totesi, että ihmiset, jotka ymmärtävät, miten cryptocurrencies toimivat tietävät, että Bitcoin on ”luultavasti pahin menettelyn” helpottaa rikollista toimintaa, koska jokainen BTC kauppa lähtee ”digitaalinen leivänmuruja” voitaisiin kerätä ja analysoida viranomaisten.

Jos sääntelyviranomaiset eivät ymmärrä kryptovaluuttoja ja lohkoketjutekniikkaa, heidän olisi vaikea toteuttaa järkeviä sääntöjä, jotka edistävät alan kasvua. Siksi CoinCenterin kaltaisten organisaatioiden tukeminen on elintärkeää sektorille, Sonnenshein sanoi.

CoinCenter on johtava voittoa tavoittelematon yksikkö, joka keskittyy kryptovaluuttojen kohtaamiin sääntelykysymyksiin. Keskus auttaa kouluttamaan sääntelyviranomaisia ​​ja puolustaa samalla selkeitä sääntelymenetelmiä salausteollisuudelle.

Sen tehtävänä on “varmistaa, että päättäjät, sääntelyviranomaiset, kuka tahansa se onkin, kun heidän työpöydänsä edessä kulkee lainsäädäntöä, että he eivät vain aio koota sitä, koska he eivät ole tietoisia siitä tai nopeuttavat sitä mutta pikemminkin voi todella ottaa siihen tietoisen näkemyksen ”, Sonnenshein sanoi.

Kuten maanantaina kerrottiin , Grayscale lahjoitti Krakenin vaihtoa seuraten miljoona dollaria CoinCenterille lupaamalla kohdistaa kaikki muut miljoonan dollarin lahjoitukset helmikuuhun 2021 asti. Toimitusjohtaja kehotti myös muita merkittäviä salaushahmoja seuraamaan samaa vaihetta teollisuuden suurempi hyöty.

Bitcoinin todennettavissa oleva niukkuus

Useat raportit ovat vahvistaneet, että laitokset keräävät salausvaroja, ja pelkkä harmaasävy kirjaa yli 3 miljardin dollarin sisäänvirtauksen Bitcoiniin vuoden 2020 viimeisellä neljänneksellä.

Kun Sonnenshein kysyi, mitä institutionaaliset sijoittajat näkevät Bitcoinissa, Sonnenshein selitti, että monet sijoittajat houkuttelevat salausomaisuutta sen todennettavissa olevan niukkuuden vuoksi. Se houkuttelee edelleen sijoittajia, koska se ei mene pois milloin tahansa pian, hän sanoi.

”Se on todellinen vastakkainasettelu. Omistaminen todistettavasti niukasta omaisuudesta verrattuna fiat-tyyppiseen, joka näennäisesti laimennetaan. Niin tärkeä ominaisuus monille sijoittajille, kun he arvioivat omaisuusluokkaa ”, toimitusjohtaja lisäsi.